Halloween La Mussara – La Febró

Un bon lloc per passar una nit amb relativa calma és a La Mussara, a la Serra de Prades tot i que últimament s’està massificant, entre boletaires, botelloneros, aplecs, curiosos, escaladors, gent que va a pel kiki, etc. A pocs metres hi ha un refugi on és pot aparcar i sopar/dinar si cal.

Nosaltres vem enganxar la nit de Halloween, us ho podeu imaginar … gent fent espiritisme/botellón a l’esglèsia tots ben disfressats per l’ocasió, d’altres invocant ves a saber que al penyassegat, alguns que anaven i venien sense mes, enfi, una nit entretinguda acompanyada de boira.

Tot i això una nit tranquila, a tocar els penyassegats. Per arrivar-hi recomanoa anar fins Alcover i d’alla carretera de corves fins Mont-Ral i cap La Mussara, molta atenciò als senglars, em vam veure uns quants pel camí tot i que son molt més perillosos els pixapins que és creuen els amos de la carretera amb els seus tot terrenys i que possiblement hauréu d’esquivar en alguna ocasió.

Pel matí cap La Febró, podeu sortir caminant desde la Mussara o aparcar el cotxe un parell de quilòmetres mes amunt i estalviar així carretera.

El camí traçat i ample, la primera meitat pista forestal concurreguda per voletaires elitistes i la segona un preciòs camí de bosc fins l’entrada de l’esquerda dels Avencs de La Febró.

Cal anar amb comte, rellisca molt degut a la poca gent que hi va, hi ha fang i té algún troç dret mlt fàcil per relliscar, recomanem un frontal per entrar en u parell de coves curtetes que hi ha al fons, amb rat-penats inclosos.

Creuar els avencs és una experiència sortida de comptes de fades tot i que han començat a acrivillar aquest any les parets amb multitut d’absurds i antinaturals anclatges químics amb la unica finalitat de fer un passamà a un parell de metres del terra trinxant així un espectacle increíble de la natura i convertint un lloc que hauría de ser sagrat en un circ.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *