Horta de Sant Joan

Va ser una improvitzada, marxar diumenge al matí i tornar dilluns d’hora.

El camí és entretingut, sobretot al partir de cambrils i cap a Mora d’Ebre hi ha ports i revols però la cerretera és molt bona, sense problema cap a Horta de Sant Joan, cal dir que a pocs quilòmetres d’Horta hi ha una betzinera 24h oberta, així que és tot un descans si apureu dipòsit.

Per la zona teníu mil coses per fer, escalada, caminades, coves, barranquisme i força pau, les fotos següents estàn fetes a un parell de quilòmetres d’Horta de Sant Joan.

Nosaltres vem anar a dormir a una zona reservada per aquesta finalitat, és l’àrea recreativa “Els Ateus” a uns 9 km d’Horta de Sant Joan, pel que sabem és habitual que els forestals hi passin per controlar el bestiar que hi ha i per recaudar un petit import.

Des de la mateixa àrea podeu fer excursions i caminadetes, tot és bosc i roca i el bosc força farèstec, hi abunden els torrents.

Les nit allà, si el temps no ho impedeix, són ben estelades, no hi ha contaminaciò lumínica i és veu tot, TOT, a l’àrea disposeu de lavabo, safreig i dutxa d’aigua fresqueta o glaçada, segons l’època de l’any.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *