Tavertet – La Foradada

Una ruta a la vora de Barcelona enmig de les Guilleríes i el Cabrerés. Es pot passar la nit a varis llocs, nosaltres vem optar per l’àrea d’autocaravanes de Cantonigros, de moment és gratuita però petita, uns 8 vehicles tot i que a uns 200 metres teníu l’aparcament per començar l’excursiò a La Foradada, aquest és molt més gran. La imatge mostra el despertar a Cantoni.

D’aquí al despertarnos vam anar cap a Tavertet, no és pot enrrar al poble en vehicle si no ets resident, però l’aparcament és 1 Euro. Des de Tavertet hi ha moltes rutes però la més senzilla i recomanada per espectacular i curta (5 km) és la que volta el cingle on és Tavertet.

Es tracta d’un camí/pista forestal que voreja la cinglera i que a l’hivern/tardor ens permetrà fer unes fotos impresionants amb l’ajuda de l’inversiò térmica i la humitat de la zona.

D’allà vem tornar a Cantoni per anar a visitar la Foradada, un salt d’aigua a mitja hora caminant de l’aparcament i per desgràcia molt concorregut o malmés per la sequera, tot i així és espectacular, ombrívol i humit.

Mitja horeta més de pujada i llestos. Uns 80 km fins BCN.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *